Stay Connected:

info@alellagreentech.com

Barbacoa de primavera (22 de maig)
Uneix-te a nosaltres a Can Picard a Alella per donar la benvinguda a la primavera del 2022, recaptar fons per a Ucraïna i gaudir d’un bon menjar i una gran companyia mentre els nostres nens gaudeixen amb activitats divertides i mini tallers educatius!
Penseu-hi com una fira d’estiu. La gent local demostrarà les seves habilitats: des d’esquilar ovelles, fer mel, com llançar un boomerang o un frisbee, fins a com resoldre el cub de Rubik!
Els nens faran la seva pròpia pizza al forn de llenya mentre els adults tasten vins locals de diversos cellers dels pares d’Alella i BFIS.

Esdeveniments i tallers

Fes la teva pizza
Fútbol infantil
Remulla't amb l'aspersor
Com es recull la mel
Esquila ovelles
Visita un jardiner robot
Golf de frisbee
Concurs de llançament d'avió model
Aquaponia
IoT per a la jardineria
Passejades amb tractor de 12V
Decoració de gots biodegradables

QUAN

22 de maig. De 12 a 18 h +

ON

Cami Baix de Tiana 18, Alella. Davant Sistres Tennis. Seguiu el camí de terra entre el 2 i el 4. Google Maps – enllaç aquí.

COST

Aquest és un acte benèfic. Tots els beneficis es destinen a ajudar les famílies ucraïneses. Els costos són donats per la Fundació Alella Green Tech. Tindrem un enllaç de pagament fàcil o podeu utilitzar efectiu. Us demanem que feu un petit donatiu a l’arribada i després, com a qualsevol fira d’estiu, pagueu a mesura que aneu fent activitats, tallers, etc.

CONTRIBUCIÓ

Si us plau, porteu begudes, amanida o postres per a moltes persones. Molts vins de proximitat disponibles: tindrem una selecció de primer nivell a la venda dels cellers d’Alella!

ALIMENTACIÓ

Oferirem pizza (els nens poden incorporar-se al taller de cuina) i hamburgueses veganes. Podem cuinar qualsevol carn que algú porti a la barbacoa argentina (porta la teva pròpia carn… si no vols pizza/hamburgueses vegetals). Les hamburgueses són increïbles: tenen gust de carn però són saludables!

CONCEPTE

Els pares beuen, mengen mentre els nens van de l’activitat al mini-taller, a la demostració i tornen al camp de jocs de gespa natural. Mostrarem habilitats, productes i animals locals! Penseu-hi com una fira d’estiu. Els pares compren fitxes per a les activitats: tots els ingressos es destinen a ajudar les famílies d’Ucraïna.

ACTIVITATS I TALLERS

Hi haurà molt per triar!
Futbol infantil, frisbee i molt córrer pel camp de gespa natural. Visita les ovelles, aprèn a caçar tresors, fer mel, resoldre un cub de Rubik, etc. Fes una ullada a la demostració d’energia solar i al granger robòtic. Moltes més activitats per a nens.

VOLS SER VOLUNTARI?

Feu el vostre propi taller o demostració de 15 minuts o ajudeu-ne amb un que estigui previst! Posa les teves habilitats o companyia sota el focus. Pots fer-te voluntari al següent formulari.
Consulteu el nostre web AlellaGreenTech.com per llegir tot sobre el nostre centre d’R+D de tecnologia verda i comunitari. Serà un esdeveniment divertit per a tota la família per començar la primavera!
Ajudem Ucraïna!!